Like a Virgin

Da ble det ny blogg. Noe så lite og ubetydelig som ''.no'' gjorde at jeg syntes det var mye koseligere å være her. Så får vi se da, om det er flere som leser her.

Og jeg har funnet ut noe skremmende. Ikke bare er store deler av Fritt Vilt 2 spillt inn i Ås, men vaktmesteren på ungdomsskolen jeg gikk på spiller morderen. Det er noe av det sykeste jeg har hørt. Har sett han skifte lyspærer og diverse, også tuller han seg bort og blir morder. Fyttikatta.

I går skulle vi i utgangspunktet øve. Jeg dro som planlagt til Vetle, men ingen Keke. Fysj. Så da dro vi heller og møtte mennesker jeg ikke har sett på en god stund. Det var fint. Helt til vi ble forfulgt av en snydens nordlænning som på død og liv skulle sitte med oss. Det ble nesten litt slossing tilogmed. Det var skummelt det. Men det gikk fint (:

Dessuten er håret sort igjen. Hurreii!

I dag skal jeg hjem til Røyken hvor jeg først skal klemme katten. Jeg savner katten. Deretter blir det vell noe midag med mine gode naboer.

Det er litt fint å starte på ny blogg, men også litt skummelt, av en eller annen grunn. Men fint er det uansett.

Nå kom mamma med en pose bøker. Det er boksalg i Ås hvis noen lurte. Lykke! Jeg må nok ned en tur å hamstre bøker.

Nok for nå. (:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits