Hellsongs - Breaking the law

piczis 046
Dette er altså resultatet av min seneste farging (: Komentar?

Vi sovnet sent, derav den sene morgenen.
Gårsdagen gikk med til mye Youtube surfing før vi så Metal - A headbangers jurney. Jeg må le av en del av black metalerene som snakker om satanisme for de motsier segselv konstant.
Greit at de som ikke har satt seg inn i det tror at satan og djeveldyrkelse og ofring av spedbarn faktisk er en del av den moderne satanistens livsstil, men disse menneskene som står frem å sier de er satanister må da virkelig ha nok vett  til å lese litt om temaet før de løper ut å tenner på en kirke. Sist jeg så etter var Satan et kristent begrep.
Den moderne satanisten dyrker segselv, og går ut fra regelen ''vær mot andre som de er mot deg'' og ''den sterkestes rett'', og i grunn er bare Satan blitt et symbol på dette uavhengi av helvete og denslags. Værsåsnill. Jeg er lei av tomme meninger og vas fra folk som missbruker begrepet. Bare så det er sagt, jeg er ikke satanist. Jeg synes  man skal være snille med hverandre og hele den leksa der. Sommerfugler og enhjørninger er søtesøtesøte og reinbuen burde være på himmelen hele tiden. Og jeg diskuterer gladelig religion. Det er spennende, og om jeg er heldig får jeg studert noe innen for temaet, eller hvertfall filosofien som sirkler rundt det.
Mennesker er spennende.
 
(:

Det ble dagens dypere inlegg.
Btw. Christian har gigantiske hender. Og han mobber bloggingen min. Fysj.

I dag skal jeg, igjen, gjøre minst mulig, og i morgen har jeg fri. Tjohei! Oslotur? Kansjekansje.
Jeg skal nå balle meg sammen i teppe på sofaen med Sia på anlegget og lese litt bok. Jeg må komme meg gjennom de tre påbegynnte bøkene mine, som er som følger:
Vladimir Nobokov - Lolita
Haruki Murakami - Dans dans dans
Fjodor Dostojevskij - Forbrytelse og Straff
Sistnevnte er litt av en mursten, så den vil nok ta en stund å fulføre.
Boktips? Jeg er avhengi av å ha bøker for hvert humør.

Adieu (:

6 kommentarer

12.okt.2008 kl.18:35

Helt enig med deg. Å diskutere synspunktene til såkalte satanister med dem er en fryktelig underholdene fritidsgren. Å diskutere i det hele tatt også, kanskje. Hmm, må vel passe på før kynismen svelger meg helt. Håret ble kjempefint, vennen. Godt å ha deg tilbake igjen.

Ripper's Whore - Nora Alexandra

12.okt.2008 kl.18:59

Håret ditt ble kjempefint. Elska bloggen din :D

Takk for skryt!
Når det gjelder victorianske klær så er det vanskelig å finne ja. Man kan egentlig bare finne inspirasjoner som blonder, skjørt osv. Det er utrolig dumt. ;(

Ripper's Whore - Nora Alexandra

12.okt.2008 kl.19:12

Du er ny her og bloggen din ser allerede dritfin ut. :D
Du kan legge til folk som venner slik at du kan følge bloggen dems.

Ripper's Whore - Nora Alexandra

12.okt.2008 kl.19:33

Vær så god :)

Kenneth

12.okt.2008 kl.20:43

Godt å se deg med svart igjen :)

Anonymf

12.okt.2008 kl.22:45

Ååå så flinke! Leser Haruki Murakami :) Sjekk ut Norwegian Wood og A wild sheep chase også om du ikke alt har, finefine..

Får forresten ikke opp bildet :(

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits