Bright Eyes - This is the first day of my life

Fin sang. Fin tittel. Da jeg satt på toget hjem hørte jeg på den, og kom på at jeg har det ganske som i sangen, egentlig. Smil. Fnis.

Oslo er stort, som vanlig. Og folksomt. Det ble is og kaffe på forskjellige kafèer, og neimen var ikke bare Aurora der, men også Keke og Jeanett. På stasjonen løp jeg inn i Martin, og Jimmi var ferdig på forelesning. Neiånei.
Desverre glemte jeg kamera. Jeg hadde jo tenkt å legge inn masserart her.

Dessuten må jeg bare dedikere et lite avsnitt til Aurora, for hver gang jeg møter henne blir jeg like overrasket over hvor smart hun er, og jeg liker smarte mennesker. Jeg skal vedde på at hun er smartere enn deg. Hah.

Dessuten var Adrian på ''Hva sher'a?'' eller hva det nå heter på tv to i dag og snakket om mental helse. Det var gøy  å høre.

Nå river katten ned alt jeg har her. Hjælp. Dessuten spiller Kal og Didrik (som bor i leiligheten over meg) ett eller annet skytespill, og JA det er lytt her.
Nå vil jeg se på tv og gjøre minst mulig før jeg må ta oppvasken.
Dessuten kommer Martin og drikker te senere. Det er finfint. Og jeg skal synge på demoen hans. HAH.
Jeg liker at jeg har masse sang prosjekter om dagen. Endelig virker sang spennende igjen. Jeg tror jeg skal øve litt etterpå, og bråke tilbake til de som bor over meg. HAH.

Fred ut

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits