Aerosmith - Rag Doll

I dag er rydde dag. Jeg har laget en hylle på badet, fikset lampe i sofakroken min hvor jeg sitter i skrivende stund, og jeg har tømt den ene boden og laget en kles-bod. Jeg fannt ut at jeg egentlig har skremmende mye klær, da jeg lett fylte boden, og komoden, og de to skapene. Hjelp. Alikevell har jeg aldri noe å ha på meg. Hm. Jentefenomener som det, er kjempe spennende. Og hvordan det klarer å bli så innihampen fullt overalt. Jeg har bodd her et halvt år, og stedet er proppa. Jeg blir engstelig, kvalm og skjelven når jeg tenker på å flytte hele sulamitten til sommeren. Fysøren.
Uansett slenger jeg inn bilde av hvor flink jeg har vært.

piczis 007piczis 009piczis 011

Håhå. Nå ødelegger jeg hemmeligheten med mitt panorama, men se så flink jeg er å brette! :D
Jaja, nok skryt.

Pus er fin. Jeg er glad jeg har fremtidig jobb som pusekatt. Jeg skal ligge i vinduskarm og fang og bare få kos heletiden, og sove og spise og bæsj. Go me.

Snart skal jeg se film. Vedkommende som har laget The Grudge står bak denne også. Kjempelurt, siden jeg blir så redd av sånne filmer at jeg ikke tørr gå på do etter at jeg har lagt meg og lar alt lys stå på. Det værste er vel at jeg er klar over det. Skam.

I can has Heroes season 3? GIVES! Ktnxbye.

Én kommentar

Hilde

15.okt.2008 kl.19:11

Fin sang :)!

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits