Hellsongs - I wanna go home

I går var jeg kjemperedd. Jeg lå klemt mellom sofaputene og brystet til Ingeborg, med dynen over hele meg og så på tv'en gjennom dynetrekket. Grunnen til dette var min latterlige trang til å se japansk skrekkfilm når jeg så inderlig godt vet hva det fører til. I går førte det til Monsterbedriften til sent, også lys på rommet hele natten, og krampeaktig klemming av bamse. Men jeg overlevde. Ingen skumle jenter med langt sort hår der nei. Neida, pusekatten passer på.
I morges vekket vaktmesteren meg og lurte på om han skulle skru og fikse noe, men alt som var løst her var dørhåndtaket. Heldigvis var han ikke sinna på pus, jeg var redd hun ikke fikk bo her, men nå er hun godtatt (: Hurra!
Også har jeg sunget i koret i dag, på første gang på lengelenge og det var så fint. Bortsett fra når vi skulle synge fra en samling som er skrevet om Mikkel Rev av diverse fantastiske komponister. Teksten er noe deprimerende, da vi stortsett synger om at han dør. Det er jo trist det, men når det sitter tyve jenter og suttrer å syter blir jeg sur. Så jeg fikk mentalklikk og skjellte dem ut. Innestengt agresjon? Neida.
Jeg kjøpte kattemelk til pus i dag. Da ble hun glad. Jeg og Christian ble med Kristian på butikken, og kjørte dit i hans raps-olje-drevene-bil. Joda, det er riktig det. Ola hadde som årsoppgave i fjord å bygge om en bil med bensintank til å gå på planteolje. Den er helt genial. Den lukter gatekjøkken, er gigantisk og koster lite å kjøre. Også humper den, og har et halvt sete til meg bak. Det er bare sånne som meg som får plass bak der. HAH. Der har dere for å være over 160. Mye søtere å ligge like under, hværtfall når man har en kjæreste på to meter og tre cm. Fysøren så kul jeg er.

I morgen skal jeg til Ås. Da er det bare å hyle om det skulle være noe, for i hele morgen er jeg ledig. Tenkpådetdu.
Kansje jeg skal godta invitasjonen til Karsten og sjekke ut studentmiljøet på UMB.

I dag blir det ikke noe dypt inlegg. Det har jeg ingen planer om. Hvertfall ikke nå. Nå skal jeg høre på Hellsongs med pus og browse blogger. Hoi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits