Katie Meluha - Pingvins and Cats

Det endte vel egentlig med at jeg ble i Røyken, nede hos Boye og Kari med Lucas og Lisbeth. Å det var kjempe finfint. Jeg og Lisbeth lagde veldig fin musikk, noe vi i høyeste grad må fortsette med, for så fint var det.
Også dro jeg hjem, og sov med varm pust og fine ord i øret. Fjolleforelsket blir man av slikt.
I går dro jeg til ås og møtte Vetle og Keke, med det var litt vanskelig å øve når Keke var syk og Vetle hadde hangover herrifra til Mysen. Så da drakk vi heller te og leide Zombie Strippers, som var en hysterisk morsom film. Når man i utganspunktet har en ting for disse levende døde, for så å se dem danse nakne oppeter stenger. Hurra!
Så ble det bytur med Lisbeth. Det ble sofasliting på Elm, men det var bare fint, for så kom Johanna med hennes roomies. Etter det rota vi litt rundt før jeg kom frem til at jeg ikke gadd mer og dro hjem. Også sov jeg. Alene. Og det var egenltig gaske trist, men det verste er at jeg skla til legen supertidlig i morgen, så da må jeg bli her en natt til. Æsj.
Men nå skal vi snart til storebror og spise middag, og mamma har bakt en noe skjeiv rullekake som jeg gleder meg til å spise. Hoi :)

Jeg har ombestemt meg. Jeg liker pingviner også. Men mest katter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits