Herman's Hermits - No Milk Today

Hvordan får man sånn telleting som sier hvor mange mennesker som har vært her? Jeg er så nyskjerrig, for liksom, jeg vet at de som komenterer leser, men hva med dere andre da. Dere bare er der, og tenk om jeg bare gir meg med å slutte fordi dere ikke komenterer. Da kan dere stå der med skjegget i postkassa helt alene mens jeg jeg spiller Wii med Marlene.

Jeg har funnet ut at jeg ikke liker melk i havregrøten, søkt nok. Det blir liksom, for søtt. Og snart skal jeg ta bussen, og det er litt skummelt egentlig, for det er så tidlig på dagen og da er jeg ekstra skvetten, også skal jeg inn til storeskumle Drammen. Gulp.
Pusekatten er ganske sur siden jeg skriver istede for å kose med henne når hun ligger som en slask over låra mine i en vanvittig positur, og om bare litt kommer hun til å konsekvent legge seg over tastaturet og da er det bare å slå av dataen. Selv om jeg skal skrive mer om henne, har jeg fått beskjed om, er jeg veldig usikker på hva jeg skal skrive. Hun er en sånn skapning man må se for å forstå. Så detså.
Også er Marlene den beste i verden, bare sånn om noen lurte, fordi jeg får The Sims 2 av henne, og det er bare det kuleste som har skjedd siden pil og bue.  Fredagfredagfredagfredag. Jeg gleder meg sånn ca mest.

Æsj nå må jeg gå om en hlavtime, men jeg vilikke! Det er mennesker der, og herregud en halv time på buss. Med alle menneskene. Jeg kommer til å sitte som en liten stressball og bite meg i leppa. Jeg vil ha både bil og lappen nå, men begge er dyre og tiltak.

Fysøren så ru tunger pusekatter har. Det gjør nesten vondt på armen.

Også skal jeg veldigsnart slutte å røyke tror jeg. Joda. Jeg skal det. Da var det bare ikke så kjekt med den kartongen brodern kjøpte til meg.

Jaja, nå gir jeg meg, også skal jeg oppdatere etter at jeg kommer hjem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits