Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood

Nå har jeg vært flink. Jeg har vært i alle timene mine og gymmet, så nå er jeg supersprek. Nesten. Også har jeg ommøbelert og støvsugd, noe som førte til lettere hysteri her i leiligheten. Pus gjemte seg så langt inni klesskapet at hun ikke kom seg ut igjen og nå er hun veldig kosete. Det er litt fint. Jeg er superkvinnen som sloss med støvsugermonsteret og gjør alle trygge. Hurra meg!

Også får jeg gamlebokhyllen til storebror som er superbest, så nå blir det ennåmer superbest her. Og freddag blir hvertfall supert. Japan messe, kjæreste, Marlene og kansje hei til Johanna senere. Superdupert :)

Men i dag er det Rockettothesky og Justice. Ammagad, jeg har superlyst til å dra på begge, men blakk som jeg er blir det lite av det. Sukk.
Nå er det tv danking resten av kvelden med mindre noen kommer med en gratis superplan. Mye super i dag.

Dessuten har jeg et elektronikkspøkelse som skrur litt på lampen, og masse på høytaler volumet og tukler med tv'en. Det er ikke så farlig egentlig, men jeg skvetter jo noe inni ulsokken hver gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits