The Wite Stripes - In the cold, cold night

Da ble det litt forandring i planene. Men det gjør ikke noe, for da kan jeg ta meg en tur til festen til Boye i morgen med Sofie, også blir det messe på lørdag. Heihå!
Nå håper jeg bare det går bra med kjæresten hos legen. Også stjeler jeg med meg han til Ikea senere, og det er ingenting Ikea ikke kan fikse! Da blir det superdupert her. Hurra.
Jeg hadde en forjævelig drøm i natt, og den sitter ennå i kroppen.  Hat på mareritt. Dessuten var kortimen i dag såsomså. Øystein, kom tilbake fra dumme turnèen! Jeg liker ikke nnye korledere, de klarer det aldri. Og jeg liker på ingen måte førsteklassinger som oppfører seg overlegent og frekkt ovenfor lærerene. Slutt med det. *fik*

Egentlig vil jeg se på tv og sovne, men det går ikke noe kult ennå, også bare streiker alt som heter kanaler fordi dumme boksen slår seg av hele tiden. Dumme elektro spøkelse! Slutt.

Nå vil jeg ha varme, pusekatt og kakao. Givez. Og mye mer lolcats.

Én kommentar

Sofie

23.okt.2008 kl.20:14

Så bra at du blir mer imorgen:D Og jeg er enig. Nye korledere er irriterende som fy. Spesielt hun, fordi hun minner meg om en tegneserieFUGL jeg ikke husker hvem er!

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits