Stillhet

Kjempekort innnlegg før sengen kaller. Ingen linser, derav dårlig språk, som vanlig.
Ikea er superst, men energitappende. Og å sette opp sofasengting og gardiner og vaske og alt som hører med. Men fysatan å fint jeg har det nå! Nå mangler jeg bare hyller, så er det komplett her. Greit å vite at jeg har alt til neste år også. Da blir det nemlig leilighet med superMarianne og hennes venninne i Tigerstaden. Hurra jeg kommer nærmere Johanna og resten av befolkningen! Hurra igjen.
Pus har nettop løpt i sirkler i sofaen og over bordet. Heihvordetgår. SIkkert mest fordi hun vet jeg skal i seng og da må han ha oppmerksomhet, og der begynnte tiggeblikkene hennes. Uff. Er virkelig trist å sovne fra vakreste skapningen mennesket har sett.
Men jo, sovesove nå. Håper på mindre skummel drøm i natt. Og i morgen er det piano og samspill.
''blås på meg vinder, slipp mine fløyter fri så jeg kan forteeeeeeelleeeeee.. '' jada. Sånn går en sang, og den er fin. Også skal jeg og Sofie skrike oss gjennom Real Gone. Den sangen er et helvete å synge. Fysøren.
Nå kaller puter og dyner og søte drømmer på myke skyer.
Sov søtt!

Én kommentar

Rosamannen

24.okt.2008 kl.09:07

Plaaaaaaant liiiiivets treeeee!!! Soooool og regn er meeeeed. Vi skal jordfeste leire og sand. Slukke ørknenes krypende brann..

Alle steinere kan den sangen der da^^ den er fin...

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits