Volbeat - Danny & Lucy

Håhå. Superhelg. Snart skal jeg til den berømte Kina Kroa med Sofie og ta den halvliteren vi har planlagt siden bursdagen hennes, og kansje litt lenger egentlig. Etter det blir det tur til Boye, så får vi se om det blir fest eller strakavegen hjem til men fantastiske nye sofasak og pusekatt. Middag? Bra plan. Har vi mat? Neij.
Også har jeg tidenes søteste ballerina antrekk til japantingen i morgen. Heihurra! da blir jeg så søt attehjælp.
Nå derimot, har jeg ingen anelse om hva jeg skal ha på meg, så det blir softeklær, tror jeg. Fine røde Powerpuff Girls t skjorten? Mebbe. Håhå, se, jeg og kan blogge om klær! Go me.
Nå er det veldig tydelig at jeg ikke har så mye å blogge om tror jeg, men det blir litt sånn når man har enveiskomunikasjon med dataen sin. ÅÅÅ elektrospøkelset leker så mye med tvkanalene at jeg blir helt sur. I begynnelsen var det søtt, nå er det tiet. Ut med kontakten nå.
Nesteuke har vi forresten opera uke, så onsdagen om en og en halv uke kan dere komme å se på operaen klassen skla skrive på tre dager. HAHA det blir nok spennende. Eller noe sånn.

Jaha, da ble det grimzor i kveld. Maha :D

Æsj nå gidder jeg ikke mer.

2 kommentarer

Søte lille Liv med Kristina på besøk^^

25.okt.2008 kl.20:01

Miiiiin kommentar lyder som følgende.. *kreemt*
Vi vil ha deg med på kaizers og Wombats konsert!! nånånåå:D hih!

Maria

26.okt.2008 kl.14:23

Nårda? Men jeg er superblakk! :o

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits