Nightmare before Christmas - This is Halloween

Jeg må bare si at Novembers Doom er et fantastisk band som jeg helt hadde glemt. Hurra!

Jeg har vært litt slakk med blogging i det siste, men det skla vi ikke ha noe av, så nå er det skjerpings.
I går var det Chuck og Scrubs maraton med Boye og Lucas. Det var superkoselig, og for dere som ikke har sett Chuck, gjør det nå.
Jeg har kjøpt meg ennå en ny bok. Senor Peregrino (jeg får ikke til sånn funky N) av Cecilia Samartin. Jeg er spennt, for jeg leste noen som hadde sammenlignet henne med Paulo Coelho. Nå gjenstår det å se om de har rett.
I kveld kommer kansje Johanna en tur til meg! Heihurra!
Da blir det litt forsinkelser i helgen jeg og Christian har planlagt med Star Wars maraton. Men det får gå.
Fine. Fnis. klissklisskliss.

Jeg så nettop litt bilder fra Halloween festen som var her på skolen tidligere i uka, og HVA er greia med at alle kler seg ut som gothere? Joda, skjønner hekser og djeveler og sånn, men kun å dra på seg scenesminken til Immortal? Mjææ. Jeg blir litt skuffa kjenner jeg. Ennå godt det ikke blir noe halloweenparty på meg i år.

Håhå, kansje jeg skal sette på Nightmare before Christimas i dag. Nå er det en stund siden jeg har sett den. Å lett jeg skal ta den med opp å se den med Kal og Didrik! Superidè. Kansje jeg tilogmed skal lage muffins.

I tilleg er snøen min på full fart vekk fra meg. I natt var det is på veien, og jeg hadde et lite håp om at det kom til å snø, men akkåve, det ble ikke mer. Nå steker sola så hardt at jeg tviler på at min venn snøen blir liggende så veldig mye lenger. Trist. Men jeg og mamma lagde lykter i snøen den dagen det snødde så masse. Det var superkoselig. Lykter i snøen om natten er kansje det fineste i verden.

Men nå gidder jeg ikke mer. Jeg skal bearbeide at jeg ble vekket av en jobbe-mann som sto i stuen min og skulle plassere noen dører her som han skulle skru opp på mandag. Herlighet. Jeg er lei av å bli vekket av vaktmestere og andre håndtverkere som tasser rundt her. En ting er da om de ennå hadde vært hotte, da hadde det vært helt ok at de var handyman her. Dessuten må jeg få skrudd opp de jævla hyllene snart. Men nei, de er gamle, og ekle, og da er det nesten ennå litt værre å såvidt rekke å ta på seg pysjbukser før de buser inn. Slutt!

Kthnxby
:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits