Star Wars team

Det tok sin tid, men nå har jeg sett mine første star wars filmer. Joda, jeg vet, dask på hånden og alt det der.
Saken er bare den, at inntil for to år siden misslikte jeg alt som hadde med romvesner og fremtiden og sånnt vas og gjøre. Jeg ville helst krype tilbake i tid, og vase rundt i store kjoler med korsetter på, ri hit og dit på hester, skrive med fjærpenner, ha en super romantisk hemmelig affere som ingen visste om med en vakker poet og alt annet som jeg har fårestillt meg i mitt romantiske syn på gamledager. Eller bli alv. Eller fange meg en drage. Altså, det  var ikke så mye superavansert teknologi i disse dagdrømmene, og da aktet jeg heller ikke å se noe videre filmer eller lese noe om det. Fysj tenkte jeg.
MEN så kom dagen. Jeg var i Narvik en påske for et parr år siden. Da hadde jeg lest ferdig alle bøkene mine og hadde nærmest et mentalt sammenbrudd fordi jeg tenkte jeg ikke ville ha vakre boksraver å vile øynene på i de sene påskekvelder. Heldigvis for min anorektiske lommebok var Haikernes guide til Galaxen (jada, jeg leste den først på norsk) på salg. Litt i mangel av noe annet gikk jeg til innkjøp av denne skatten.
Neste kveld lo jeg så jeg grein av boken, og da var jeg på en måte frelst. Så kjøpte jeg meg en sånn tykk jævel ed alle bøkene, og er snart ferdig.
Så, altså var det denne boken som fikk meg litt mer innteresert i disse fremtidige og utenomjordiske aktivitetene. Noe som gjorde min bror lykkelig. Fine nerde broren.
I 11 års gave fikk jeg tykk Ringenes triologi, og streng beskjed om at nå var det på høy tid at jeg leste den. Flink. Han har opdratt meg bra. Men ja, det var en lang historie om hvorfor jeg ikke har sett Star Wars før nå.
Hvorfor jeg utsatte Star Wars ytteligere to år før de ble sett er jeg sannelig ikke sikker på, men det var leit.

Hm. Ja. Øh. Nå skal jeg se på et parr serier frem til Sofie kommer hjem så jeg kan låne de resterende filmene av henne. Heihurra. I morgen blir det Ringenes Herre maraton om vi klarer å spore opp filmene til Christian, siden jeg har nr 1 på VHS og nr 2 i super versjon og en ikke-eksisterende nr 3. Men hey, nå er det bare et parr år igjen til Hobbiten blir filmatiser! :D Lett jeg skal sove i telt for å få biletter! Åjadda. Jeg gleder meg. *krible*

Dessuten er jeg fryktelig taknemelig for at det ikke kom drittunger i masker på døra mi i går. La oss få det klart en gang for alle.
31 oktober er ALLEHELGENSAFTEN, eller samhein. Dette er en gammel hedensk feiring, hvor b.la. mange paganister feirer nyttår.
4 november er HALLOWEEN. Ikke kom her å si noe annet. Skam på dere som vasker med dette, og hvært jævla år driter dere ut på det. Lære seg forskjellen!
Allehelgensaften er spennende skummel kveld, hvor Årsgårsreia fyker over takene. Jeg sov godt i natt, men jeg vet når de romsterte på takene våre.
Halloween er en billig rippoff av dette, som amerikanerene bruker som et påskudd for ufattelig teite plastikk tullball. Slutt nå. Takk.
Jeg skulle si et eller annet annet lurt også, men det glemte jeg.
Jeg må snart få lagt over bilder som har ligget på kameraet en uke. Jaaa jeg er treig. Grynt.

Kthnxby

2 kommentarer

NathalieGlede

01.nov.2008 kl.15:39

Ja, litt shame on you for ikke å ha sett star wars filmene.. Men du har jo rettet opp feilene :D
Kult innlegg ;D

Pirkepirke

02.nov.2008 kl.10:40

Nå var det vel mer Irske og Skotske immigranter som tok med seg Halloween til USA, lenge før der var plastik (:

(Jeg har forresten bursdag i dag, er spent på hva du har tenkt å foreta deg i den anledning håhå)

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits