Feist - Water

Så lenge for ro.
Det tok meg vel egentlig ikke mer enn en halv time å forstå at kvelder uten bekymring å stress er et faktum, uavhengi av hvor mye du gjør for å få dem rolige.
I utganspunktet var vel planen å fortsette  med dette maraton-hysteriet mitt, men det er vel litt for mye forlangt med tre kvelder maraton, eller hva?
Så, da blir jeg alene. Ikke at det er noe problem, men jeg liker å planlegge. Karlegge og organsiere alt, så jeg slipper akkurat det her: rastløshet og stress kl 9 en søndag kveld.
Da vil jeg heller vite det i forveien, så jeg kan gjøre et større inkjøp av vin og snacks, eller te og frukt. Da er det liksom mye mer appelerende. Ikke en kald cola jeg egentlig ikke har lyst på, lunket kaffe og en halv ostepopp pose. Kom å si det er hyggelig. Nei, det er det ikke. Ikke med mindre jeg føler for å se ut som en bæsj, og å føle meg som en.
Men i kveld var jeg i Ringenes herre humør. Da blir jeg sånn at ting må være pent og pyntelig, også må jeg helst ha på meg kjole når jeg ser filmen, så jeg lettere kan identifisere meg med omstendighetene jeg blir dratt inn i i det øyeblikk jeg legger øynene på skjermen, for ja, jeg liker å være kledt for hva jeg skal se.
Et annet eksempel er The Phantom of the Opera, eller Moulin Rouge, da må jeg ha en romantisk og vaker atmostfere før jeg setter på. Bridget Jones må sees iført pysj eller joggis og Pokèmon med noe fargesprakende.
Joda, det høres kansje stressende ut, men jeg har en merkelig tvanstanke der.
Når jeg ser skrekkfilm er det vel egentlig det samme, for da blir jeg så redd at jeg er i sjokk en time etterpå, og da er det ikke så farlig lenger.
I mangel av noe annet falt jeg nå for fristelsen av å se Gossip Girl. Ingen lur idè. Eller kansje. Jeg vil jo si at det er en fordel å godte seg over andres problemer i et romantisert univers av USA. Heihurra.
Når det står på er det liksom ikke så farlig at jeg spontant spretter opp fordi jeg ikke klarer å fokusere når skrivebordet er rotete, eller at jeg kommer på en mye lurere plan for bokhyllen som ser litt stusslig ut iogmed at halvparten av bøkene mine står hjemme i Ås. Ingen bokhylle er fin før den er full, noe som ikke skal bli noe problem i mitt hus, noen gang. Håper jeg. Med mindre noen brenner bøkene mine, da tror jeg at jeg kan bli voldelig.
I alledager så godt det var å trykke på tastatur nå, hvertfall når jeg har god samvittighet, for nå er det en liten stund siden jeg har laget et så langt og meningsløst innlegg.
Jeg må forresten pressisere at overskriftene mine er soundtrack til innleggene mine, om noen ikke forsto det. Med andre ord, skal bloggen leses riktig er det bare rett å rimelig at du går inn på youtube å finner sangen jeg har skrevet opp. Sangen for hvert inlegg er nemlig nøye utvalgt utifra hvordan stemning jeg er i. Det er ikke tilfeldig det der altså.
Nå ble jeg fryktelig klar over hvor rotete det er på skrivebordet. Jeg tror jeg begynner å bli skummel av å være så mye her. Jeg må få dratt inn til oslo snarest å fikse det forbanna kortet. Hyl ut om noen har ekstrem trang til kaffi.
Den der er spesielt rettet mot Johanna, Aurora og Alex, siden vi heletiden har tusen planer, også har jeg ikke sett noen av dere på en og en halv evighet. Få ut fingeren, men bare gi meg en dag, så jeg kan planlegge litt. Geez. På tide å la spontaniteten gro tror jeg.

Men fy faen. Nå har jeg ikke ryddet siden i morres, så nå må jeg ta en runde her.

Xoxo
/Maria
(jada, jeg har sett et parr episoder nå)

Én kommentar

Rosamannen

02.nov.2008 kl.22:59

Jeg har kaffebehov^^

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits