Andrew Lloyd Webber - All I ask of you

Jeg har hvite dører uten håndtak! Hurra.
Men, oppfordring til alle håndtverkere der ute som skal gjøre random jobber om dagen når Maria er hjemme og daff;
NEI jeg liker ikke smaltalk med dere.
Sånn, da var det sagt.

Jeg er lei av å vente. Jeg er lei av å sitte her med katt og gjøre ikkenoe, og føle meg døll og mindre interesang. Jeg er lei. Møkk lei. Jeg skal være lykkelig og vettskremt når jeg er ferdig her. LEI sier jeg.
Dritkult å være tredjevalg, hvis noen lurte. Jeg er en smule bister i dag. Leit. Med andre ord, jeg er på god vei til å bli gal katte dame. Jeg skal bare skaffe meg ti katter til å flytte ut i skogen, så slipper jeg å bli skuffet og irritert. Ja, dere skuffer meg. Stygge menneskeheten. Nå må dere faenmeg få ut fingeren før jeg drar dere alle under en kølsvart og piggete kam. Ikke at jeg vet hva jeg vil engang. Jeg bare føler at fire måneder med sofasliting, bok lesing, tv sløving og tankespinn ikke er så fett. Ikke det, det er jo min feil, jeg kunne tatt mer insjiativ (ja, jeg vet ikke hvordan det skrives men jeg gir faen) men nå er jeg så apatisk og lei at det kan være det samme.
Jeg er lei av venting, bekymring, vindustitting, angst, klamme hender, skam over noe jeg ikke aner hva er engang og å skylde på megselv for ting som på ingen måte er min feil. Jeg er LEI sier jeg. Fyflate.
Når pappa kommer skal jeg kjøpe sunn mat på butikken og lage god middag til megselv. Jeg gidder ikke lage til folk som vister taknemelighet ved å ikke skylle talerkner. For all del, føler du deg ikke truffet er du herved invitert på middagsselskap i kveld. Eller noe. Nei, egentlig ikke, for jeg er sikkert lei av deg også.
I dag suger verden ganske kraftig og dere får gjennomgå med et bittert og surt innlegg.
Haha, dessuten ser jeg vanvittig patetisk ut gjennom det jeg har skrevet over, men det var synd. Jeg tror jeg har levd og gjort nok faenskap de siste årene, så nå må jeg tydeligvis ha et helt år uten å gjøre en shait.
Åherregud jeg har lyst til å ha gåavstand til kafeèr og kinoer og mennesker som ikke konstant er optatt med allskens annet.
Spontandag etter operaen, værsåsnill! Jeg tror jeg trenger den dagen der litt desperat nå. Hvis ikke kommer jeg til å skrive en gigantisk bok eller noe, bare sånn, for å få tiden til å gå. Årsoppgave er det bare å glemme at jeg begynner på i kveld. Jeg har alerede gjort bittelitt i dag. En halv side notater. Joda, godt på vei til de 30 jeg skal skrive. Også må jeg for faen finne de dritt ariene.
Takk og pris at Marianne kommer til meg på onsdag. Også kommer Karianne. Huhei!
Også må jeg nesten se guttene spille på Texas på fredag. Jeg gleder meg masse til å se hva de har gjort, også er jeg egentlig supertrist over at jeg ikke ble med, men det ville blitt litt i overkant mye jobb.

Jeg har hvertfall fått hengt opp bildet på veggen. Endelig. Det har stått på gulvet et halvt år nå.

Jaja. Halv åtte skal vi hvertfall øve litt, så da får jeg sett tilsammen to mennesker i dag. Ikke værst.
Jeg vil bli superfrisk, NUH. Gives superserum. Jatakk.

Herregud det her ble veldig mye vås. Nå gidder jeg ikke mer skriftlig furting. I morgen blir jeg nok glad, for da har jeg ordentlig sunn mat og skal trene og sette opp scenen.Yes.

Uansett.
Piz out

Dagens Nostalgi (Maria på Hvaler med Nora og Johanna , 2006 elns) :
gammelt 734

7 kommentarer

Rosamannen

03.nov.2008 kl.22:26

når er operaen ferdig, og hvilken opera er det egentlig snakk om? Jeg vil drikke kaffe med deg.

Terrorbror

04.nov.2008 kl.01:59

Jeg veit. Jævla fuckings forpulte dritt-Brann...

Terrorbror

04.nov.2008 kl.02:00

Oj! Det så fett ut på Hvaler da! Hva gjorde dere?

Marlene

04.nov.2008 kl.02:15

<3 Jeg kan tegne deg noe, om det hjelper deg se verden bittelitt lysere, vennen.

Katarina Helene

04.nov.2008 kl.17:37

Verden kan få suge litt nå, så blir det bedre i morgen. :)

Har om omsorg i årsoppgave. Hva har du om ?
I dag fikk vi utsatt frister fordi DE GLEMTE Å GI OSS OPPFØLGING. hah.

Karianne

05.nov.2008 kl.16:50

Fuck, Maria. Unnskyld, men har 8,50 i lommeboka mi og det skal vare frem til den 15. Så jeg kan ikke komme? Jeg regner med det var meg?:P Hehe, innbilsk fra helvede. Har vært mye krangling og stæsj her se. Savner deg. Men kommer snart på besøk, skal LÅNE penger av mamma så jeg kan komme på besøk :D

Maria

06.nov.2008 kl.13:43

Terrorbror: Vi var tre jenter som var der enn uke eller noe sånn. Det var superkoselig. Tror vi gikk i tiende da, så er en stund siden (:

Marlene: Ja! Hurra! :D

Karianne: Det går bra (: Jeg gleder meg til å se deg igjen!

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits