Jack off Jill - My cat

Jeg har tenkt litt på pusekatten min, som helt tydelig er litt tilbakestående, og lurt på om hun kansje trenger en venn. Dette er bare en tanke altså. Spørsmålet er om noen vet om et sted for hjemløse katter som trenger et hjem i Oslo/Akershus eller Buskerud området? Ingen besluttning er fattet, men jeg har nå lest så mye om hvor stort behovet er for hjem til små pusekatter som har det kjempetrist rundt i landet er.
Dessuten leste jeg at en forsker mente man kan leve lengere om man har en katt eller fler. Det tror jeg på. Jeg ser jo hvor mye det hjelper når jeg er supertrist og katten sniker seg rundt meg og slikker vekk tårene mine, for ja det gjør den. Uavhengi av om det er hennes vanvittige facinasjon for saltvann eller ikke, det er en fantastisk trøst.

Dagens hat går til;
Kvalme og fyllesykhet. Fy fader. At vi aldri lærer hvor jævelig det er dagen derpå. Og kvalmen! Den forbannede kvalmen som ikke vil bort samma faen.

Dagens hurrarop går til;
Flere ting egentlig. For det første bra kjæreste, som dreper et utall uhyrer i Gears of War (og, oppfølgeren kommer i morgen. Hurra! Hovedpersonen er heit.) og samtidig klarer å roe ned et småhysterisk Maria. Ikke dårlig. All cred til Christian.
(Høydeforskjell er intet problem. Og ja, jeg er klar over hvor heldig jeg er. Sjekk dreadsa mine btw. Jeg var ganske kul med dem.)

n85641531622864561134

Dagens andre cred går til pus, fordi hun er så fantastisk og mongo, og i skrivende stund ligger og maler i fanget mitt og konsekvent legger seg over armene mine så det blir mye vanskeligere å skrive.

picz 004

Sånn, da var det klargjort.
Nå er jeg lei, og sliten. Så lei at jeg ikke dro på sangtime engang. Slå den du.
Også har jeg laget fisk i dag. Fysøren. Mitt nyoppdagede talent. Jeg er superflink. Go me.
Nå skal jeg se på Gossip Girl og sove med katten på sofaen, til jeg popper i meg en sovepille og kryper i seng. Nytt sengetøy nå. mmmmmmm...

Kisses & cumshots

4 kommentarer

Nora Alexandra

06.nov.2008 kl.20:12

Tusen takk for innlegget ditt
x)
Fint å vite at noen skjønner. Så utrolig mange som ikke gjør det.
Jeg sliter også masse med angst. Har ikke vært på skolen på et år ;/

Karianne

06.nov.2008 kl.22:04

Hihi, dreadsene har jeg laget(: Skal du til boye i morgen??

Maria

07.nov.2008 kl.10:03

Hm? Er det noe hos Boye i kveld? Nei, jeg skal på konsert i Ås og se Keke og sånn spille (:
Jeg kommer hit i morgen kl 11, for da skal jeg på foreldremøte. Er du her da? (:

maylén

13.nov.2008 kl.17:16

ååh! for en søt pus! ^^

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits