Smashing Pumpkins - Disarm

Først må jeg si litt om denne sangen. Den er fantastisk. Jeg har tilogmed lest et parr steder hvor mye sangen rørte folk når den kom ut, selvfølgelig før mitt forhold med Smashing Pumkins begynte.
Dessuten er det en sang som bringer minner. Jeg har hatt denne sangen på favoritt lista siden jeg var tretten år eller noe, og det begynner jo å bli et par år siden. Håhå, nå hørtes jeg gammel ut.
Jeg vet ikke hvor jeg ville med å nevne låta, kansje bare gjøre resten av verden oppmerksomme på hvor bra den er. Hele Seamese Dreams albumet for den saks skyld.
I dag har jeg surfet gjennom disse topp bloggerene her inne. Jeg må si jeg er inponert. Selvfølgelig, en del av disse skriver faktisk blogger jeg bare må lese neste innlegg på, men virkelig. Et parr av disse har ikke allverden å komme med. Men det mest facinerende er vel kansje hvor mye man kan tjene på blogging. Ikke at jeg forstår meg på det, men uansett.  Wow.
Hadde ikke gjort noe å ha 50 000 lesere og en inntekt vedsidenav nei.
Dessuten har jeg prøvd meg på dette pointshop greiene hvor man får gratis dilldall. Heihurra! Eneste ulempen er at siden nekter å fungere etter en fem minutters tid. Møkkagreie.
Prøv selv, her.
I dag har jeg en sånn skikkelig god stemning. Den er hvit, har jeg bestemt, og jeg har egentlig veldig lyst til å gjøre noe produktivt og flott. Hm. Det blir det nok lite med, men jeg skal lage et bilde tror jeg, også kommer mammaen min, så da blir det kansje en tur til Drammen. Det er igrunn ikke så sunnt, for det er så innmari mye jeg har lyst på.
Annet jeg har lyst på er snø. Å herrrlige snø! Kom kom kom!
Og jeg gleder meg til å flytte til Oslo. Jeg er usansynlig lei av at alle er så langt borte. Og de som er her blir man så innmari vant til at det er litt trist. Jeg føler at litt for mange kun har sett meg i joggiser i det siste, men det er jo litt mindre motiverende å kle på seg når man vet at man blir sittende inne hele dagen. Syt syt syt.
Dessuten kom ikke Knut Erik på besøk til meg. Deng.Dagens cred:
Birgitte Bardot. Hun er så pen at jeg får litt vondt inni meg. Herrlighet.
brigittebardotbandw


3 kommentarer

Marlene

10.nov.2008 kl.14:04

Godt å høre at du har en fin stemning, vennen. Det blir så leit å lese de såre og forvirrede innleggene uten å helt være klar over om du har hvite stemninger innimellom alt sammen.

Og, sånn i tilfelle. Beklager at den er så enkel. www.unowen.net/tegaki/dblog.php?u=44593&e=352923

Tistel

10.nov.2008 kl.14:14

Herlige deg! Nå ble dagen enda bedre! :D

Marlene

10.nov.2008 kl.14:18

:D Du vet hva de sier, en Sora om dagen~!
Det er det minste jeg kan gjøre, vel. <3

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits