Lumsk - Om hundre aar er alting glemt

Ja, Lumsk har klart å levere en herlig skive med Knut Hamsund dikt. Jeg er imponert. Og ja, jeg har hatt cd'n i et halvt år. Måtte bare få dette på det rene.

Så, kvelden har vært tilbrakt i disse berømmelige skinnsofaene til guttene. Christian, Adrian, Kal og Ingeborg satt med meg å så film. Jeg må si, den siste vi så (som jeg ikke husker navnet på) var virkelig helt på tur. Det vekslet mellom Zombie virus, kanibalistiske pønkere og riddere. Nei nei og atter nei. Det ble for mye action og for tynn handlig.
Men jeg har syndet. Jeg har drukket julebrus i dag. Bu. Men jo, Hamar julebrusen er så desidert bedre enn Aass. Okei, Aass har det beste ølet, men julebrus kan de faenikke lage.

I dag hadde jeg en sånn runde rundt på profiler på nettby av alle ting. Jeg blir helt kvalm jeg. Jeg har sett ytterst få interesange der. Enten legger en person ut all fakta om segselv, som gjør det null interesangt å ta kontakt. Om ikke dette er tilfellet står det for lite, eller det er klistra inn så masse blinkende bilder og glitter at det skjærer i øya. Skjerpings. Men det værste er vel egentlig alle disse med så innmari sterke meninger at de må skrive med STOOR skrift over hele sia hvor mye de missliker andre mennesker som emoer eller sosser eller pokker veit hva, før de kliner opp noen fengende linjer om hvor høyt de setter segselv og at vennene betyr såå mye og blunkefjes og utropstegns og annen faenskap.

UTROPSTEGN KAN MAN BRUKE TILSAMMEN TRE GANGER I LIVET.
(Som i: Oj, der ble jeg føtt! , Hoi, jeg gifter meg! og Fakk, nå er jeg død! Nei, sistnevnte skal man ikke bruke utropstegn på. Skjær det ned til to.)

Elns. Jeg tror det var en av mine helter, Erlend Loe som skrev noe om at man bare kan brute ett i løpet av et liv. Jeg liker han. Utropstegn er ikke for pyser. Da er det virkelig noe stort.
Jeg river meg i håret hver gang jeg ser dette fenomenet. SLUTT MED EN GANG. Nei takke megtil store bokstaver og skrivefeil dere.
Men ja, som dere skjønnte, jeg er lei av folk som ikke klarer å lage profiltekst. Ikke at jeg er tidenes beste, men jeg klarer faenmeg å snekkre sammen noe bedre en nitti prosent av det der.

Dessuten fikk vi en fin lekse i dag, nemlig å sette melodi til et Andrè Bjerke dikt. Jada, du har lest to dikt av han i Nemi. Klapp igjen. Jeg har snodd meg gjennom flere diktsamlinger enn deg. Dette er stort. Jeg kommer til å få prestasjonsangst når jeg setter meg ved keyboardet. Og jeg fikk låne Les Misèrables på VHS av Livssyn lærer Lars i dag. Stas. Dessuten er sanglæreren min tilbake fra turne. HURRA (:
Nå er det på tide med steinhard jobbing med sangen frem til julekonserten. Jeg må ta megselv i nakkeskinnet å øve minst en halvtime hver dag. Pust. Også har jeg trent i dag.
Det er deilig å føle at man har prestert noe, ansett hvor lite det er.

Torsdag blir det Oslotur med Nora. Har ikke sett henne siden i sommer engang, så det skal bli superkoselig.
Da kan jeg misunne håret hennes i RL. Jeg vil ha langt hår. Jeg spør megselv hver dag hvorfor i himmelens navn jeg måtte svi vekk det lange myke sorte håret mitt for å bli blond. Åneidu. Ikke mer. Nå skal det få gro vilt og vakkert lenge.

Dagens cred: Mamma. Skikkelig. Mamma er ultimat. Uansett.

Nå er det tid for myk seng, duvende drømmer og fungerende varmekabler. Yes.2 kommentarer

Marlene

12.nov.2008 kl.00:36

Lykke til med fine leksen.

Rosamannen

12.nov.2008 kl.09:29

Det Vilde Kor er en fantastisk cd. Og ikke se overrasket ut, jeg er jo trots alt mega musikknerd, så ja, jeg har hørt om Lumsk:) Og melodi til André Bjerke må jo være den ultimate leksen for deg:) Lykke til...

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits