Feist - One evening

Kvelden har vært fyllt av Stolthet og Fordom serien som gikk på NRK før. Fantastisk! Jeg vil og ha så masse søte blonde kjoler og snakke så pent og omgås herrer i flosshatt.
Jeg og Christian har munchet vafler med katten på fanget(de gangene hun ikke forsøkte å myrde han) og drukket julebrus. Ammagad. Heaven.

I morgon skal jeg til Oslo og møte Johanna og Nora. Å herrlig! Da blir det kafèvanking og snikksnakk om gamledager. Jeg gleder meg masse. Samt at jeg tror jeg har litt penger. Hurra (:

I dag har jeg hatt så mange planer om å lage innlegg over ting jeg missliker, at jeg har utsatt det til nå. Jeg tror det er best slik. Hvertfal fåreløpig (:
Nå skal jeg se resten av serien og drikke min tredje julebrus med katt, siden Christian forlot oss til fordel for Kjetil og hans trommetime. Men det gjør ikke noe, for vi liker å vite at han er supertrommis. Ja, det gjør vi.

Kisses & cumshots

2 kommentarer

Ripper's Whore - Nora Alexandra

12.nov.2008 kl.22:28

Stolthet og Fordom, Emma, Fornuft og Følelser ♥
Gotta love Jane Austen.

Sofie

14.nov.2008 kl.08:49

åååh. Herlig! Genialt at tilogmed Christian så på det ^^,

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Liten pike på 18. Bor delvis med min katt i Røyken hvor jeg går musikklinjen på Steinerskolen, og i helgene er jeg ofte i Ås hos mor og far (:

Kategorier

Arkiv

hits