Game hotties

Nå er jeg lei av å lese om heite musikere og filmstjerner. De ultimate drømmemennene finner vi i spill. Deprimerende, men sannt.
Marcus Fenix, Link og Cloud er jo såklart de flotteste. Like etter følger Zora, Alex og Titus med samtlige av figurene i Final Fantasy. Dessuten er Manga figurene Renji (Bleach) og Alucard (Hellsing, og personlig favoritt) ikke å forrakte.
Nei takke meg til selvhøytidlige hollywood jævler. Gi meg ordentlige menn med store sverd og muskler og kule krefter. Håhå. Det er tingen det.

Håhå. Marcus er mannen sin ja. Hirr hirr.
marcus fenix

Jeg satt nemlig nettop nede hos guttene og drakk julebrus med de hadde co op på siste bossen på Gears of War2. Derfor bildet av Marcus, fordi.. ja kom her å si at han ikke er heit. Dessuten hjelper det på at han er grisebarsk og har større skytevåpen enn mordi.

På fredag skal jeg møte verdens beste storebror. Det blir stas, for nå er det lenge siden.

Jeg har såvidt begynnt å tenke på julegaver, og her står det stille. Værst er vel egenltig å finne til Christian og storebror. Sånn blir det alltid. Jeg vil liksom gi noe mer enn bare noe musikk eller et spill de ønsker seg.
Dessuten er jeg ikke rik, så når Christian prøvde å spørre om jeg ønsket meg Xbox ble jeg litt skjelven.
Den er litt utenfor prisklassen jeg ser etter julegaver i. Forslag anyone?

Jeg får snart abstinenser. Katten er på ferie hos mor og far, men nå begynner jeg å savne henne alvorlig.
Jeg så Spiderman 3 i dag. Hvorfor i alle dager har han ikke sort drakt heletiden? AAAAAAAA. Dumme dumme peter Parker. Venomn er sånn ca mye kuler enn Spiderman.

Nå gidder jeg ikke mer.
Kisses & cumshots

3 kommentarer

Marlene

19.nov.2008 kl.06:53

Nåja, det kan alltids diskuteres hvor heit Tidus fra FFX egentlig er (*hosthost*pysegutt), men har man en Link eller Marcus har man det egentlig ganske godt, sant skal sies. Og Samus Aran. Og glem nå for all del ikke alles pedofile kjærlighet for lille Sora. <3
Faen faen, julegave, ikke si sånt. Jeg kaldsvetter bare jeg hører ordet. Noen ønsker for julen, vennen?

Tistel

19.nov.2008 kl.19:32

Jammen han var min første spill forelskelse!
Jeg så alltid brodern fpille FF bare for å se han. Sukk.
Jeg ble tilogmed ertet av Nora og Johanna når vi var på senteret fordi jeg ble stående å stirre på plakaten av han på cd butikken. Han har en spesiell plass i hjertet mitt (:
Jeg ønsker meg som vanlig noe hjemmelaget. Helst et bilde. Du vet hvor glad jeg blir over tegninger og malerier du gir meg (: Hva ønsker du deg?

Marlene

19.nov.2008 kl.20:02

Hihi, han er pen å se på, må bare ærlig innrømme, men han er bare for sytete for meg. Det er trist men sant at sverdet hans er mer sexy enn han. Men, så har jeg en indre elsk for skummelt herlige Bowser, så jeg antar at vi er på like fot? XD
Det er ikkenoe problem vettu! Sketching is in progress <3
Uhm... Penger? XD; Det er det tristeste noen kan gi i gave, jeg vet, men pappa kjøper meg London tur i attenårsgave, bortskjemte dritunge som jeg er, og jeg trenger alle lommepengene jeg kan få. Huff.

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits