The Dope Show

Jeg liker studio5. Jeg elsker å krabbe opp i sofaen med kakaokopp og dyne og høre på damene skravle. Hurra.
Jeg så nettop reprise av gårsdagens program, og ble så imponert over damen som hadde kommet seg på bena etter lang tid på stoff.
Om det er noe jeg missliker aktivt her i verden står stoff høyt på lista. Jada, jeg drikker alkohol og har gått og går på alskens reseptbelagte legemidler, men missbruk forakter jeg intenst. Jeg har sett litt for mange bra mennesker bli dust på det. Skjerpings.
Det finnes utallige gode eller dårlige unskyldninger, og det kan iogforseg være interesangt nok. Men kom ikke her å si at hasj ikke er skadelig, at det er fler som dør årlig av alkohol etc etc. Det er meg gyngene likegyldig hva dere disker sammen. Det der er ikke sunnt. Det er bevist at det dreper hjerneceller som fluer og at man blir i stor grad utsatt for psykiske lidelser. Rull inn puppen, hold dere nyktere inærheten av meg og ikke spørr folk som ikke driver med det om de skal ha, eller kom med overtalelser når man sier nei. Jeg driter i om dere har skiti på leggen, ikke dra oss andre med. I dag er jeg amper på det temaet her kjenner jeg.

Foruten det skal jeg begynne å skrive en positiv ting om megselv hver kveld i dagboken min. Jeg skal nemlig få bedre selvfølelse og slevtillit. Håhå. Det blir bra (:

Lørdag er det julemarked på Steinerskolen i Moss. Gjett om jeg skal dit med Nora og Johanna. Staselig (:

Håhå, jeg gleder meg til fredag. Det skal bli fint å se Johanna og Sofie igjen, og dessuten møte bror. Kansje kommer Ninni eller Kenneth også? Heihurra, det blir supert (:

picz 004
Hjerte.

3 kommentarer

Marlene

19.nov.2008 kl.20:05

Synes du burde skrive fine ting om deg selv hele tiden jeg, det har du hælen fløtte meg all grunn til. (Oi, dialektuttrykk på bokmål går ikke så bra?)

Maria

19.nov.2008 kl.21:53

Haha.Nei, det blir liksom litt flatt. Ingenting slår orntli' norlænning

Kasiopeia

20.nov.2008 kl.23:08

Ah, ja jeg gleder meg til lørdag! Vi sees på toget^^

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits