Julemysteriet

I går tenkte jeg at jeg skulle ha Julemysteriet av Jostein Gaarder som en ekstra adventskalender. Jeg husker jo ikke boken fra jeg var liten, så det var lurt.
Dette endte selvfølgelig med at jeg snart har lest ferdig hele boken. Jeg er umulig.

Det er et merkelig fenomen med konserter. Det er som om alle de høyeste og mest breiskuldra gutta vil stå forran meg, helst oppå hverandre så jeg ikke ser en bajs.
Det hjelper selvfølgelig å være hakket under 1,60. I går tok det av. Jeg var lettere misunnelig på min kjære som satt på en barkrakk helt bakerst og fikk med seg alt. Jeg sto forran han, på tå, hoppa og vifta med hue og fikk da hvertfall med meg vokalisten. Egentlig synes jeg ikke han er noe kjekk, men ammagad han var ravende heit i RL.

Konserten blåste meg herrifra og til månen.
Jeg savnet bare to sanger, men ellers tok de med alle favorittene og jeg skrek meg hes. Herlig!
Her skulle det kommet bilder, men blogg.no lar meg ikke laste de opp. Flott. Da kommer de senere.

I dag våknet vi 7, og tenkte vi skulle komme oss på skolen. Dette endte selvfølgelig med at jeg sluknet i sofaen, underernært på søvn etter en alergifull natt. Christian holdt seg derimot våken til jeg sto opp i tolv tiden, da sovnet han. Jeg rakk og rydde og vaske opp og vekke han med vafler, før vi sovnet igjen, og våknet omtåkede kl 8. Herlig og produktiv dag. Det rareste er jo at jeg er så sliten fortsatt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits