Ås og en savnet fisk

Trøffel, min vakre gullfisk, er død. Nå er Magda og Ruben alene i det fine akvariet, men jeg tror de lider like mye som meg over savnet av vakre vakre fisken.

Katten hadde ikke sett meg på nesten to uker når jeg kom hjem i natt, så hun var ganske førnøyd, og jeg kan vel ikke nekte for at jeg var rimelig glad jeg og. Dette førte til en halvtimes maling og klemming på kjøkkenet. Epic.
Dessuten er hun ikke noe mindre tilbakestående. Hun sitter å gjemmer seg bak skjermen og prøver og ta fingrene mine. Dette fører til en del skrivefeil. Fine pusen.

Ellers var jeg på en sammenkomst med Kenneth og noen av hans venner i går. Trass i en noe treg start, da jeg har en tendens til å benke meg i et hjørne og observere folk til jeg har funnet ut om jeg liker dem, ble det en koselig kveld. Og jada, jeg likte dem. Og kjære kjære Kenneth som jeg ikke har sett siden forbanna januar, og som nå reiser på ferie til Florida for å feire jul. Florida liksom. Nehei, da kan du heller ta den en eksotisk biltur til Ås på lillejulaften som i fjord med gave. Da blir Maria glad.

Jeg tenkte jeg skulle være i Ås til i morgen også jeg, bare sånn, i tilfelle noen hadde lyst til å henge men her var det dødt. Kom igjen'a.

Fred

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits