Kjærestekveld i Drammen

Ski storsenter i julestria er et helvete. Trass i at vi var der da det åpnet var det texas og kaos. Herlighet. Men jeg kjøpte det fineste skoene på Bianco med sløyfer og hæler. Bilder kommer, for nå sitter jeg på Christian sin Mac og har igrunn ikke planer om å lagre en haug med bilder av fine sko her. Knis.

I går var superkos hos Hanne. Ås er facinerende. Når det er konsert på Texas er det kav umulig å finne et sted med kaffi. Dette førte til grøt, godis og pepsi max på Hanne sitt gulv. Jeg tror ikke jeg har skjønnt hvor mye jeg har savna de jentene der før jeg plutselig møtte dem igjen.
Andre juledag blir det heldigvis jentekveld igjen, og det ser jeg frem til med hurrarop og trompet.

I morgen blir det familie middag hjemme hos mamma og pappa. Første middagen til Pernille hos oss. Godt Christian skal være med så det ikke blir så spennt stemning. Jeg gleder meg til usansynlig mye mat og julegodis. Hvertfall med tanke på at Gro laget tidenes beste kalkun som jeg nettop har spist meg god å rund på. Nå følger tv titting og Christian´s armkrok. Herlig. Jeg elsker jul med dens glede og barnlige lyst. Når starter julemorgen? Håhå. Jeg gleder meg til å stå opp supertidlig med dyne og godis og se på tegnefillmer. Hvertfall på julaften, for da skal jeg sørenmeg dra med storebror med julestrømpe til standard barnetv.

Kjære julenisse. Om du synes jeg har vært snil nok i år (som jeg har vært) ønsker jeg meg sånn liten rosa Pc som Marianne hadde, pokèmon spill (helst de gamle) og pene sko.

Fred

Én kommentar

Kasiopeia

23.des.2008 kl.00:33

Julemorgen har begynt - det begynte på lørdag!

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits