FYSKAM!

Jeg har nå sett halve Sofies verden, altså filmatiseringen som kom i 1999, og fy fabian!
De utelukker en hel del viktige poeng som de godt kunne tatt med. Denne tiden de kunne brukt på relevante ting kunne vært klippet inn der det kommer opp saker som er helt helt feil i forhold til boka. FY PÅ DERE.
Ødelegge noe som kunne vært en herlig film på den måten. Skuffa, ja.

Ellers kom bror i kveld, og det var supert. I morgen skal jeg hjelpe han å pugge disse bissare navnene på alle de små greiene som lever inni kroppen vår. Legestudie hadde jeg sørenmeg ikke klart, så all kredd til bror for at han blir tidenes lege.
Og hey, jeg kan godte meg med at  jeg heldigvis slipper å pugge den mannskjiten der.
Videre skal jeg til kjæreste i morgen kveld. Jeg gleder meg til å sove (jada, det hørtes spennende ut) og bli dullet med. Ingenting i hele verden som er bedre enn det når man er supersyk på alle tenkelige måter.
Jada, jeg vet det blir lite bilder om dagen. Jeg har vurdert å kjøpe meg nytt kamera. Jeg inbiller meg at det liksom kunne hjulpet litt. La oss krysse ben og armer for det.

Men, natt nå. Sove. Bare spille bittelitt pokèmon først.

Én kommentar

Marlene

28.des.2008 kl.17:50

Vettuhva, et nytt kamera hadde kanskje gjort under for dine fotografiske undrer, tror jeg. Har man noe helt nytt, har man liksom så kjempelyst til å bruke det hele tiden! Skulle gjerne sett mer av hverdagen din, kjenner jeg. (:
Har du hatt en god jul så langt da, lille?

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits