Spontanbesøk og vampyrserier

Etter en times tid med årsoppgave jobbing nede i studio var jeg rolig på vei hjem til mitt hus med en kaffekopp og en sigarett. Lite visste jeg at Victora, som tidligere på dagen hadde sagt at hun skulle komme neste uke engang, allerede var her.
Det var fint, og veldig lenge siden sist.
At det går ann! Jeg blir helt sint av å høre på historiene om henne å Frank. Er det mulig.
Jeg visste ikke at menn var kapable til overaskelser som levende lys i et helt rom, middagslaging ogbrødbaking (!) før i dag. Bu. Wantz.
Jaja, jeg slukker min  irritasjon i at Victoria fortjener det noe grasalt, også kryper jeg ned i sofaen med et glass vann og nye vampyrserier.
Lite kan mache True Blood, men Blood Ties og Moonlight ser rimelig underholdene ut. Dagen skal brukes til å finne ut om det er fakta.

I går var bare sykt.
Det var healing og tanke-ettellerannet teknikk. Det merkeligste er at jeg tror det funket. Jeg sov nesten tre timer av megselv i natt! Når var sist det skjedde liksom.
Jeg skal tilbake på fredag. Det var sterkt, og utrolig slitsomt, men jeg håper det hjelper. Hadde vært greit å slippe angst nå liksom. Nok nå.
Jeg vil flytte til oslo og dra på Italia ferie med Marianne uten å pakke bagasjen full av beroligende og satse på en angstfyllt tur. Jeg vil kose meg. La oss alle krysse fingre og tær.

I dag kom kameraet mitt! Det ligger hos mamma og pappa fåreløpig, menn i helgen skal det hentes. Hurra! :D
Da blir det daglige bloggbilder.

Fred

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits