Infected mushroom å sånn.

Lol.
Gårsdagen ble et evig kaos. Kal og mamma er jo så stabile å være i oslo med. Men bursdagsgave til Christian ble det iallefall. Så var det mat med mamma etter at kal dro, og siden en øl med Isak på fine irske puben.
Jeg skulle egentlig til Kristin, og hadde ingen planer om å bli i byen, men hun hørte jeg ingenting fra. Da ble det heller til sarkasme, ironi og boksnakk til mamma kom å hentet meg. Jeg har fortsatt litt lættis. Kaffen på 7eleven smaker sørenmeg dritt, og oslo er skummelt etter at det er blitt mørkt.

I dag skal jeg, mamma og pappa inn til Oslo å spise med storebror og kansje Pernille? Jeg er usikker. Fint blir det sikkert uansett.
Alt av bilder jeg har å friste med i dag (av den enkle grunn at jeg sitter på pappas data) blir bakgrunnsbildet som jeg laget til min far i dag. Det er ganske så flott, og enda flottere er det å vite at det blir sett av sånn, en milion studenter. Da kan pappa si noe slikt som ''Se! Datteren min er 18, og hun kan lage barnetegninger på paint. Hurra!''
Da tror jeg studentene blir glade.

Nå kjenner jeg at snøen begynner å gå meg på nærvene.
Jeg vil ha varme parker i oslo, lunket øl og engansgrill med kyllingvinger på. Også skal Marianne og Johanna sitte og softe med meg, med solbriller og bare tær. Åååååå, gi meg sommer nå.

vinter

Se! Jeg er et kunstner geni!
Bildet er altså av meg, katt og storebror.
Skillz.

Én kommentar

Susanne

01.feb.2009 kl.14:23

så søt tegning ! :D
Men du, er det morsdag idag?? svar på bloggen min ellers får jeg ikke med meg svaret vett ;P hehe

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits