Tori Amos - Past the mission

Jeg liker ikke når jeg blir sånn her.
Da synes jeg ikke noen er så spesielt kule. Jeg er rastløs og vil helst noe jeg ikke klarer å sette fineren på. Bestemme meg foreksempel?
Hadde ikke gjort noe om jeg ikke var så sint å tverr, totalt uten grunn.
Det er litt sånn, at når jeg ikke er fornøyd så baker jeg kake, tar oppvasken tre ganger om dagen, rydder stua et parr ganger, ommøbelerer bare for å møblere det tilbake slik det var. Dessuten gjør jeg så mye lekser at alt forsvinner ut av hodet mitt igjenn, også er jeg ca like langt.
Også orker jeg ikke sånne netter. De der, hvor det blir feil uansett, og jeg ikke får sove men bare tenker. Også ender det med at jeg må stå opp og drikke te og bli kjempesinna før jeg helt spontant sovner.
Også må jeg kle av å på meg ca ti ganger før jeg klarer å gå ut døra, fordi ingenting sitter rikig.
Dessuten leser jeg meg bort, også, når jeg skal være meg igjen, husker jeg ikke hva som er yngdlingsfargen min eller hvilken cd jeg egentlig vil sette på.
Også vil jeg sende meldinger og ringe både hit og dit, før jeg blir klar over at katten sansynligvis er den eneste jeg ikke kommer til å bli sinna på.
Det er en sånn dag bare. I dag tror jeg ikke det kommer til å hjelpe å lese bok og drikke te heller.
Ikke hjelper det å reise bort, og sannelig hjelper det ikke å slappe av. Neida. I dag er dagen for rydding og organisering og sånn.

Si ifra hvis noen kan bestemme meg, så jeg slipper det. Dessuten hadde det ikke gjort noe om noen kunne sette på musikk jeg ble litt gladere av (jeg klarer ikke skifte) og overbevist meg om at det fortsatt ikke er skummelt å dra til Drammen alene.
Jeg har kake og te, men jeg vil ikke ha deg på besøk, så det hjelper deg fint lite.

Kansje jeg rett å slett skal bygge hytte. Du vet, sånn av puter og tepper og bamser og sånn. Så kan jeg sitte der i noen minutter før jeg rydder igjen. Det var ingen dum idè.

Nei, spenn på deg sikkerhetsbeltet og røv meg med på en tur.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

18, Røyken

Pike, 18 år, Røyken og Ås. Bor med pusekatten Frøya og går på Musikklinjen, 3 året.

Kategorier

Arkiv

hits