Requiem av Mozart

Virkelig. Filmmusikken til min tilværelse er Requiem i dette øyeblikk.
Jeg driver med Mozart oppgaven, som forsåvidt ikke er så kjip, men som tar en evighet.
Jeg har dårlige unnskyldninger for megselv hele tiden for å slippe unna litt. Som å blogge. Ammagad jeg går snart på veggen. Også må jeg føre inn den forbanna filosofi-boken. Noen som har noe vettugt og kjempe dypt å føye til temaet tid?
Kjør på.

Nord var herlig, som vanlig.
Jeg blir helt rørt når vi kjører fra Evenes og inn til Bogen, også videre til Narvik. Det er så vakkert. Jeg vil dø der oppe.
Også det å se alle. Det er tungt å ha familien sin på andre siden av landet. Det var over et år siden sist jeg så dem nå, og det kjentes.
Men så herlig den nordnorske kulturen er! Det går praktisk talt ikke ann å drite seg ut, alle er humoristiske eller drit forbanna. Kjempe fint, da vet man hvor man har alle til enhver tid. Dessuten er folk så ærlige og reale at jeg tror jeg har kommet til et annet land.
Hvorfor kan ikke vi sør for Trondheim vise litt mer hensyn? Vi har fortsatt mye å lære av mine slekninger i nord. Jeg vil tilbake. Nå.

Jada, jeg lover å legge inn bilder, men akkurat nå vil jeg ikke distrahere megselv ved å reise meg fra sofaen. Må hvertfall skrive en side til, så skal jeg ta fri for kvelden.

Fred

2 kommentarer

Nora Alexandra

25.feb.2009 kl.18:37

Requiem er utrolig flott :D

Maria

25.feb.2009 kl.21:05

Favoritt (:
Det skal tattoveres på håndleddet mitt

Skriv en ny kommentar

hits