Marianne og jeg..

.. har skrevet søknad til leilighet:


''Vi er to jenter på 19 og 20 år som ønsker en leilighet i Oslo.


Vi er to rolige jenter på 19 og 20 år som ønsker å flytte sammen etter tre år på internatskole. Etter de tre årene vi har bodd hjemmefra er vi begge vandt til å holde orden rundt oss og styre vår egen økonomi.


Maria

Skal jobbe et år før hun starter som filosofistudent til neste år.

Marianne

Har fast jobb i rederiet Golar hvor hun jobber som dokumentkontroll og prosjekt assistent hvor hun er vandt med å ha det ryddig rundt seg. 

 

 

Vi er begge klassiske sangere med intresser som bøker, musikk, likørkvelder og ost, roadtrips, filmer, reise og til tider intens fliring. Vi er sikker på at Maria sin latter kan høres rundt sju mil. Det vil si at det er kjipt at vi flytter til Oslo ? mohahahahaha... Marianne er en retard som liker alt-tasten bedre en ctrl-tasten. Maria er nesten homo og Marianne er kåt på Jeremy i Pure pwnage(du er n00b hvis du ikke vet hva det er). Ellers har vi fantastisk mye mellom øra som vi liker å bruke vekk på tullekommentarer og harde dunk med hodet i veggen (gulvet funker også). I skrivende stund er det en selvlysende tegneseriefigur(på simpsons) på tven. Homer er også gal. Nei til tornadoer som kommer og tar oss, heldigvis er det ikke så mye av dem i Oslo...ENNÅ.. (Maria: nei til pakkiser!) (Marianne: Ja til kameler!) Desutten er vi glad i Cola, men ikke i rettskrivning, men det har du vel skjønt. Ellers Hva faen er det vi driver med Maria??????

 

Våre foreldre kan garantere betaling.''Noen som har en leilighet i Oslo til oss nuh?
HAHAHA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tistel

Tistel

19, Røyken

Bor med katten. Musikk- og bokelsker. Lever i aller høyeste grad. Elsker. Føler. Tenker.

Kategorier

Arkiv

hits