Cliff Richard - Living Doll

Høsten har gjort seg meldende på Frogner.
Ullsokkene, ullskjerfene og de store genserene er gravd frem fra skap.
Spotyfy har fått nye høstlister.
Telysene får brenne hele eftermiddagen.
Leksebøkene mine leses med stor entusiasme (i morgen blir det norrøn literaturhistorie).
Kveldsrøyken på balkongen krever nå pledd for å være gjennomførbar.
The Sims 2 blir flittig spilt (jeg er endelig forlovet med Dr. John Dorian).
Og ikke minst:
menger av kakao og te.

Lørdag var min elskede på besøk i gamlelanndet

Det ble mye Elvis og dansing.

Videre faller leiligheten gradvis på plassEn liten leilighet, for en liten pike.
Videre har jeg badekarr, men det glemte jeg å ta bilde av.

Nå skal jeg rulle meg sammen i en krøll.
Søte drømmer, verden.

2 kommentarer

Christine Sand

01.sep.2010 kl.14:43

Hei,

Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

Generellt om konseptet:

Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.

Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging og med studier.

Vennlig hilsen

---------------------------------

Christine Sand

Casting, Feelgood Scene, Film og Tv

christine@feelgoodmail.no

Matti

23.sep.2010 kl.15:50

Aaah, min vakre klölleball! Jeg saa ikke dette för naa, noe som tyder paa at jeg er nödt til a stalke deg litt grundigere fremover.

Nussenuss fra Tias<3

Skriv en ny kommentar

hits